Randy Hansen Live @ Q Factory Amsterdam

Q Factory Amsterdam, Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam, Netherlands

Randy Hansen

50 Years Jimi Hendrix at Woodstock

Support: Stunchile

Love, peace & music; Jimi Hendrix was de onbetwiste vaandeldrager van deze slogan tijdens het legendarische Woodstock festival. Randy Hansen brengt op zaterdag 2 november een ode aan het Woodstock optreden van Hendrix, 50 jaar na dato in Q!

Randy Hansen is een Amerikaanse gitarist die net als Jimi Hendrix zelf werd geboren in Seattle. Op zijn 12e werd hij voor het eerst geconfronteerd met de muziek van Hendrix. Vanaf 1977 is Randy zich gaan toeleggen op zijn Hendrix act. De combinatie van zijn stem gitaarspel, zelfs met zijn tanden en op zijn rug!, maken Randy tot een reïncarnatie van Jimi Hendrix! Eigenlijk is hij inmiddels volwaardig lid van de “Hendrix Family”…Randy Hansen tourde verder met Ritchie Blackmore, The Beach Boys, Bob Seger, Jethro Tull, Jack Bruce en Uriah Heep. Tijdens dit concert waan je je in de zomer van ’69 op het meest spraakzame festival aller tijden, Woodstock!

De Duitse rockband Stunchile verzorgt de support van de avond. Je kan dit trio het beste omschrijven als een liefdesbaby van Janis Joplin en ZZ Top.

https://q-factory-amsterdam.nl/artikel/randy-hansen-50-years-jimi-hendrix-at-woodstock